Sæsonmenu til din fest

Vi leverer en menu skræddersyet efter årstidens bedste råvarer fra Vestjylland. Menuen består af 2-3 kolde retter samt en hovedret. Du får ikke bare mad på tallerkenen, men en madoplevelse, der kan huskes længe efter. Få følelsen fra restauranten hjem til dig selv næste gang, du skal holde fest.

Bestil i dag og få leveret, når du er klar til at forkæle dine gæster.

Sæsonmenu for kr. 385,- pr. person.

 

Bestil

Sæsonmenu lavet af årstidens bedste råvarer

Vores sæsonmenu skifter hver tredje måned. Vi bruger altid det, der smager bedst lige nu – om det er sommerens friske grøntsager eller vinterens fyldige smage, så er maden lavet fra bunden med udgangspunktet i de bedste smage fra Vestjylland.

Når du bestiller menuen, laver vi maden klar, anrettet lige til servering. Kødet til hovedretten serveres varmt og klar til at blive skåret ved bordet, så vi bevarer kødets saft og kraft. Alt er klar, så du kan fokusere på at nyde både mad og selskab uden besvær.

Sæsonmenu for kr. 385,- pr. person.

Sæsonmenu (t.o.m. marts 2025)

  • Blinis med tatar på koldrøget laks og syltede ørredrogn
  • Smørstegt kulmule med brunet smørcreme og crudite på beder samt syltede gulebeder
  • Klassisk fransk Salade Chevre Chaud med gedeost fra Nørgaards Geder
  • Salat på ristede kikærter og bagte løg med jordskokkecreme og grønkål
  • Vores udgave af waldorfsalat med enebær og fennlike
  • Sprængt og glaseret danske Grise kæber i rosmarinsauce
  • Koksusgaard’s bedste flødekartofler med muskat og timian samt hvidløg
  • Saltbagt selleri med brunet sellericreme samt friske urter i brunet smør
  • Cheesecake med passionsfrugt og hvid chokolade
  • Egen surdejs brød samt hjemme kærnet smør med smag af kærnemælk og brunet smør 

Kun kr. 385,- pr. person.

 

Bestil