Sæson menu

Der skal bestilles til minimum 15 personer. Buffet hvor det hele er anrette og gjort klar til lige at sætte på buffeten, menuen skifter 1 gang. I kvartalet og tager udgangspunkt i sæsonen bedste råvarer som er i sæson. Koster 385 kr. pr kuvert.

385,00 kr.

Detaljer om produktet

Menuen lyder

Blinis med tatar på koldrøget laks og syltede ørredrogn
Smørstegt kulmule med brunet smørcreme og crudite på beder samt syltede gulebeder
Klassisk fransk Salade Chevre Chaud med gedeost fra Nørgaards Geder
Salat på ristede kikærter og bagte løg med jordskokkecreme og grønkål
Vores udgave af waldorfsalat med enebær og fennlike
Sprængt og glaseret danske Grise kæber i rosmarinsauce
Koksusgaard’s bedste flødekartofler med muskat og timian samt hvidløg
Saltbagt selleri med brunet sellericreme samt friske urter i brunet smør
Cheesecake med passionsfrugt og hvid chokolade
 Egen surdejs brød samt hjemme kærnet smør med smag af kærnemælk og brunet smør 

'