Der skal bestilles til minimum 15 personer. Buffet hvor det hele er anrette og gjort klar til lige at sætte på buffeten, menuen skifter 1 gang. I kvartalet og tager udgangspunkt i sæsonen bedste råvarer som er i sæson. Koster 385 kr. pr kuvert.
385,00 kr.
Blinis med tatar på koldrøget laks og syltede ørredrognSmørstegt kulmule med brunet smørcreme og crudite på beder samt syltede gulebederKlassisk fransk Salade Chevre Chaud med gedeost fra Nørgaards GederSalat på ristede kikærter og bagte løg med jordskokkecreme og grønkålVores udgave af waldorfsalat med enebær og fennlikeSprængt og glaseret danske Grise kæber i rosmarinsauceKoksusgaard’s bedste flødekartofler med muskat og timian samt hvidløgSaltbagt selleri med brunet sellericreme samt friske urter i brunet smørCheesecake med passionsfrugt og hvid chokolade Egen surdejs brød samt hjemme kærnet smør med smag af kærnemælk og brunet smør