Brunch

Lokale råvarer, friskbagt brød og røgvarer fra eget slagteri

Skal jeres gæster have en uforglemmelig brunch? Så kan vi hos Koksusgaard levere en fuld brunch med alt, der hører til. Vi laver alt fra bunden af, om det er friskbagt surdejsbrød, pølser fra eget røgeri eller andet, som jeres brunch-bord skal bugne af. Sammen planlægger vi menuen, så den passer til jeres særlige begivenhed.

 

Prisen for vores brunch starter fra 295,- pr. kuvert.

Sammensæt den helt rigtige brunch-menu

Har I særlige ønsker, er det intet problem. Vi sammensætter en menu, der stemmer overens med alle jeres ønsker og krav. Sammen planlægger vi en lækker madoplevelse for alle, der skal deltage i arrangementet med udgangspunkt i lokale råvarer, der er i sæson.

 

Vi har erfaring med både store og små selskaber og hjælper gerne med planlægningen, så I kan få en god dag og slappe af sammen med gæsterne over maden.

Gode råvarer og solidt håndværk

Forankret i den jyske muld anvender vi selvfølgelig kun de bedste råvarer fra lokalområdet. I vores eget pølsemageri og røgeri laver vi blandt andet også leverpostej, hamburgryg og spegepølse fra bunden af. Vi sætter derfor pris på gode råvarer såvel som det klassiske håndværk, der krydres med nytænkning i køkkenet. Det sikrer høj kvalitet og den bedste smag – hver gang.

 

Ring eller skriv til os med dine ønsker, og så tager vi en snak om mulighederne.

Kontakt os i dag

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os.