Spis godt hjemme

Spis godt hjemme

Når vi ikke har travlt med selskaber, tilbyder vi vores særlige “Spis godt hjemme”-koncept. Vores koncept er specielt designet til dig, der gerne vil nyde god mad i restaurantkvalitet i rolige og hyggelige omgivelser, om det er i dit eget hjem, i sommerhuset eller til mindre selskaber.

Hold øje med Facebook

Vi annoncerer vores “Spis godt hjemme”-menuer på vores Facebookside, så hold øje med vores opslag – og følg linket for at se vores aktuelle tilbud.

Nemt og bekvemt

Vores menu består som udgangspunkt af 6 små deleretter, som er indbydende anrettet på nordisk porcelæn. Dele af menuen skal opvarmes, men ellers er alt klaret, så du kan nyde en restaurantoplevelse i dit eget hjem.

Menuen starter med 4 forretstallerkener, derefter kommer hovedretten i en gryde eller skål, som skal varmes, og derefter en dessert som afslutning på oplevelsen.
Vi giver dig altid en udførlig vejledning med, så du nemt kan varme maden op og servere.

Restaurantoplevelse i eget hjem

Nyd en unik oplevelse med mad i restaurantkvalitet i dit eget hjem med vores “Spis godt hjemme” koncept. Vil du vide mere, kan du altid kontakte os på telefon 40 13 32 66, eller du kan skrive en mail til preben@koksusgaard.dk.

Kontakt os i dag

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os.