Spis godt hjemme

Spis godt hjemme

Del et godt måltid med de nærmeste

Vores koncept ”Spis godt hjemme” er populært, og det forstår vi godt hos Koksusgaard. Derfor tilbyder vi lækre anretninger, der er perfekte at dele med familien og gode venner i det tempo, som I ønsker.

I kan få en restaurantoplevelse i hyggelige omgivelser derhjemme eller i sommerhuset, hvor vi har klaret alt det praktiske.

Delevenlige retter for enhver smag

Typisk består vores ”Spis godt hjemme”-menu af 6 delevenlige retter, der koster 300,- pr. kuvert, om det er til to eller 80 personer.

Menuen rummer både forretter, hovedretter og desserter, der er anrettet pænt på service, så maden er klar til servering. Enkelte dele af menuen skal opvarmes. Der følger selvfølgelig en nem vejledning med, så I ikke skal bruge tid i køkkenet, men kan fokusere på jeres gæster.

Vi anvender kun de bedste og gerne lokale råvarer, og alt er lavet fra bunden af. I får derfor en ægte restaurantoplevelse, om I skal fejre fødselsdag derhjemme, afholde et mindre selskab eller mødes med vennerne i sommerhuset.

Hold øje med Facebook

”Spis godt hjemme” kan bestilles torsdag til lørdag hver eneste uge, og menuen ændres løbende med spændende nye retter. Hvis I vil holde øje med menuen, skal I blot følge med på vores Facebook eller Instagram.

Har I særlige ønsker eller krav, kan vi selvfølgelig også tage højde for det. Kontakt os endelig, hvis I vil vide mere.

Hold øje med Facebook

Vi annoncerer vores “Spis godt hjemme”-menuer på vores Facebookside, så hold øje med vores opslag – og følg linket for at se vores aktuelle tilbud.

Nemt og bekvemt

Vores menu består som udgangspunkt af 6 små deleretter, som er indbydende anrettet på nordisk porcelæn. Dele af menuen skal opvarmes, men ellers er alt klaret, så du kan nyde en restaurantoplevelse i dit eget hjem.

Menuen starter med 4 forretstallerkener, derefter kommer hovedretten i en gryde eller skål, som skal varmes, og derefter en dessert som afslutning på oplevelsen.
Vi giver dig altid en udførlig vejledning med, så du nemt kan varme maden op og servere.

Restaurantoplevelse i eget hjem

Nyd en unik oplevelse med mad i restaurantkvalitet i dit eget hjem med vores “Spis godt hjemme” koncept. Vil du vide mere, kan du altid kontakte os på telefon 40 13 32 66, eller du kan skrive en mail til preben@koksusgaard.dk.

Kontakt os i dag

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os.