Festmenuer

Festmenu

Vi tilbyder festmenuer fra 3 retter og opefter, der passer perfekt til bryllupper og andre store selskaber. Vores menuer er designet til at imødekomme ønskerne hos alle, der ønsker det ultimative i smag og dybde.

Festmenuer med 3 retter og opefter

Hos Koksusgaard kan du bestille festserveringer fra 3 retter og op efter, hvor du har mulighed for at vælge præcis, hvad der skal serveres på tallerkenerne. Vi kan altid tilpasse menuen til dine ønsker og smagsløg, og vi anvender kun de bedste, og gerne lokale, råvarer i vores retter for at sikre den højeste kvalitet.
Priserne starter fra 375,- kr. pr. kuvert og opefter.

Servering ved store selskaber

Vores kokke er til stede under større selskaber med 60 personer eller mere, hvor vi selvfølgelig sørger for, at maden serveres perfekt og anrettes smukt. Vi har stor erfaring med at servicere store selskaber, så vi kan sørge for at gøre det til en mindeværdig oplevelse for alle.

En uforglemmelig oplevelse

Vælg vores festmenu, og giv dine gæster en uforglemmelig oplevelse.
Giv os et kald på (+45) 40 13 32 66, eller send en mail til preben@koksusgaard.dk, hvis du vil vide mere om mulighederne for en unikt sammensat menu til dit selskab.

Kontakt os i dag

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os.